REFERENSER

 

Några av våra kunder tycker till om Skånska Kakel.
 

 • ENTRÈGOLV FÖR HAMMERGLASS AB

  Skånska Kakel har under våren 2019 lagt klinkerplattor i Hammerglass ABs nya entré och reception i Förslöv. Trots trappor och vinklar är arbetet utfört snabbt, effektivt och på ett mycket professionellt sätt. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Skånska Kakel.

  Bengt Nilsson (VD)

  Hammerglass AB

 • BADRUM I ÖRKELLJUNGA

  Kontaktade Skånska Kakel för en offert på både badrum, kök och grovkök. Vi bestämde oss för att anlita och det kan man inte ångra. Proffsigt utfört arbete med passion för jobbet som utförs. Genomtänkt arbete med en noggrannhet som vi är mer än nöjda med. Kan varmt rekommendera Skånska Kakel till alla som vill ha ett väl utfört projekt med ett slutresultat som känns lyxigt. Dessutom en mycket trevlig gemytlig kille som ser möjligheter för det som ska utföras. Lyssnar på kunden och hittar bra lösningar tillsammans. Vi kommer att njuta i många år framöver.

  Annika Lindau

  Örkelljunga

 • HUS I DOMSTEN

  "Med Skånska Kakel fick vi uppleva vad riktigt duktiga hantverkare kan åstadkomma. Aldrig har vi varit med om så nogrann planering och plattsättning som Alex gjorde. Dessutom med en lösningsfokuserad dialog som gav oss ännu bättre och snyggare lösningar än vi själva tänkt på."

  Krister Persson

  Domsten

 • UTERUM I BORSTAHUSEN

  "Professionellt utfört arbete ända från start. Fick tips & hjälp innan beställningen och efter plattsättningen var plattorna perfekt lagda, samt rent och fräscht. Rekommenderar varmt denna firma. Tack för ett fenomenalt bra arbete."

  Annelie Carnilen

  Borstahusen

 • LÅDAN ( VEGANCAFÈ )

  ” Ett mycket lyckat samarbete med Skånska Kakel, där vi fick ett proffesionellt och trevligt bemötande. Hantverkskunskapen är mycket hög. Tillsammans med Skånska Kakel kunde vi komma fram till bästa lösning och material till vår lokal, där både form och funktion var väl mött. Arbetet är mycket väl utfört och på ett effektivt sätt. Vi kan inte vara mer nöjd med det vackra resultatet. Rekommenderar Skånska Kakel väldigt varmt.”

  Lådan (Söderpunkten)

  Helsingborg

TACK!

 

Vi  ser fram emot att förverkliga fler av era drömmar.
 

PLANERAR NI ATT RENOVERA OCH BEHÖVER HJÄLP?

Kontakta oss för offert, vi gör kostnadsfria hembesök för att svara på frågor och hjälpa er med er planering. Vi är verksamma i Skåne med fokus i den nordvästra delen.

FYLL I DINA UPPGIFTER SÅ HÖR VI AV OSS SÅ FORT VI KAN!

© 2019 Skånska Kakel

 • White Instagram Icon
 • White Facebook Icon

KONTAKTA OSS:

Tel: 073-043 89 95

Email: info@skanska-kakel.se

Turabyggevägen 109

286 33 Örkelljunga