top of page

OM SKÅNSKA KAKEL

Skånska Kakel utför alla typer av plattsättning åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

 

Planering och kommunikation är de viktigaste förutsättningarna vid en renovering. Till ditt projekt får du en kontaktperson som sköter allt från planering, dokumentation och uppföljning. Allt för att uppfylla våra kunders önskemål.

 

Med stor passion och öga för detaljer har vi det som krävs för att göra ditt badrum med det där "lilla extra". 

 

Vid arbeten i våtrum ställs det höga krav för att kunna utföra ett godkänt badrum. Skånska Kakel är ett BKR-behörigt företag och är därmed utbildad för att kunna leverara med hög kvalit´e på såväl arbete som material enligt de branschregler som gäller. Efter utfört arbete lämnas ett kvalitetsdokument med egenkontroller av våtrumsbehörig plattsättare.

 

Skånska Kakel är ansvarsförsäkrat hos Trygg/Hansa och vi lämnar alltid garantier på alla våra arbeten.

Trygg Hansa logo.png

“PLATTSÄTTARE MED PASSION FÖR DITT BADRUM”

VISION

”Genom aktivt kunskapssökande inom nya tekniker och material i vår och närliggande branscher, är vår vision att vara det ledande och mest moderna plattsättningsföretaget i Skåne.”​

Kvalitetspolicy

Skånska Kakel utvärderar löpande företagets insatser inom kvalitetsområdet för att kunna göra ständiga förbättringar, vilka skall skapa ömsesidigt mervärde för företaget och kunden. Vi utför alltid våra arbetsuppgifter på ett sådant sätt att varje kund blir nöjd och vi får förtroendet att utföra nästa uppdrag. Kvalitet för oss handlar om att alltid hålla vad vi lovat och som mål att överträffa våra kunders förväntningar.

 

Miljöpolicy

Skånska Kakel skall vara det självklara valet i branschen där vi som företag prioriterar en minimal miljöpåverkan i vårt dagliga arbete. Detta innebär att vi skall: 

- Förebygga och säkerställa miljöaspekterna som en väsentlig del i vårt verksamhetssystem.

- Hushålla med resurser i alla våra processer

- Undvika giftiga och långlivade naturfrämmande produkter i vår produktion och minimera energiförbrukning med hänsyn till våra kunders krav på klimat, komfort och kvalité.

bottom of page